Aleyna Tilki tartışması: Hangi tür pedofiliden rahatsız oluyorsunuz?

Aleyna Tilki'nin rekor tıklanma sayılarına ulaşan son klibi 'sen olsan bari' hakkındaki pedofili tartışmaları bitmiyor. Biz de geçen haftaki yazımızda konu hakkındaki iddialara değinmiştik. Yazımız etrafında yeni tartışmalar da oluştu.

Öyle ki Beyaz TV gibi gerici bir TV kanalı 'biz gerici değiliz, bakın solcular bile böyle diyor, asıl onlar diyor' diyerek, yazımızı, fotoğrafımla birlikte bir canlı yayında paylaştı.

Evet, yazımızı 'solcular bile' demek için paylaşmışlar. Buradaki "bile"nin içeriğini keşfetmek zor değil. Çünkü solculuk neydi, solculuk grup seksti; solculuk, sadomazoşist partilerdi, alkol ve uyuşturucuydu, kaos ve her türlü marjinallikti(!). Ama işte konu pedofili olunca onlar bile tepki koyuyordu.

Bu tartışmanın oldukça ibretlik bir yönü var. İbret olan; gericilerin pedofiliyi tartışma ehliyetinin olmamasıdır. Burada pedofili kavramını, piskopatolojik yönüne daraltmadan kullanıyoruz. Üstelik, bunu yalnızca TV kanalının tartışma programından hareketle söylemiyoruz. Yazımıza gelen eleştiri ve desteklere bakıldığında, pedofili eleştirisine  hararetle katılanların kimilerinde 'din elden gidiyor' havasını gördüğümüz için söylüyoruz.

Peki nasıl oluyor bu iş?

Gericiler pedofilinin belli türlerinden belli ki rahatsız oluyorlar.

Ve fakat aynı gericiler pedofilinin belli türlerinden asla rahatsız olmuyorlar, hatta savunuyorlar.

Pedofili, çocuk yaşta evlendirilen biri olarak beliriyorsa "gelenek"tir deniliyor. İmam nikahı denildiğinde hiç bir gericinin aklına pedofili gelmiyor.

Pedofili, türbanla kapatılarak 'cinsel nesne' konumuna, kadınlığa 'hapsedilen' kız çocuklarının soldurulmuş çocuklukları olduğunda, gericilerin umrunda bile olmuyor.

Pedofili, "öz kızından tahrik olmanın günah olmayacağı" vaazıyla ortaya çıktığında, bu ifaşayı 28 Şubat provasına benzetebiliyorlar.

Pedofili, "cinsel ilişkide çocuğun rıza yaşının 12'ye indirilmesi" biçiminde yasa metniyle önümüze düştüğünde "aileler mağdur olmasın, evlensinler" denilebiliyor.

Pedofili, Akit gibi gerici gazetelerin 'yasak bir arzu nesnesini' mimler gibi balerin kız çocuklarının fotoğraflarını buzlayarak afişe ettiği yerdeyken, bu  'din elden gidiyor'cuların konusu olmuyor.

Pedofili, devletin bakanının 'bir kereden bir şey olmaz' diye ensarcılara kol kanat gerdiği noktada en aşağılık magmalardan yüzeye fışkırdığında kopması gereken kıyamet kopmuyor.

Çünkü, pedofili, onlarca kişinin tecavüzüne uğramış bir çocuğun "40 kiloydum hakim bey, nasıl direnebilirdim" diye savunma yaptığı yerdedir. Bıçak kesiği gibi acıtır, kusmuk, öğürtü ve hayvanca iniltidir pedofili. Ne ki din elden gidiyorcuların ruhu duymaz!

Gericiler bunlardan asla rahatsız olmuyorlar...

Ama aynı gericiler Aleyna Tilki vakıasında ikiyüzlü biçimde, hayatlarında ağızlarına almadıkları lafları, kapitalist endüstriyi, medyayı vs dillerine doluyorlar. Sanki sevgili dedemin iktidarında yürüyor Doğan müziği, kapitalist piyasası...

Evet,  Aleyna Tilki, bildiklerinin dışında bir yerde, Beyaz TV'deki uzman(!); toplumsal değerlerimizle uymuyor, sonuçta biz doğu toplumuyuz buyuruyor. Birlirsiniz doğu toplumlarında pedofili gibi şeyler pek de olmaz!!!

Sunucu da "göbeği açık yani efendim, biliyorsunuz bu Aleyna Tilki eşcinsel barlarına filan gidiyor, alkol havada uçuşuyor" diyerek ağlaşmaya eşlik ediyor. Sonuçta ebeveynler dikkatli olursa, çocuklar da böyle yaramaz klipler çekip akranlarına kötü örnek olmazsa tüm sorun güzel AKP'li vatanımızda çözülecektir.

Sonuç şu ki, evet gericiler bazı pedofil türlerinden rahatsız oluyorlar!