Yasak Elma dizisinde taciz skandalı

Yasak Elma dizisinde taciz skandalı

FOX ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut'un sette çalışan bir asistanı taciz ettiği belirtiliyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde çalışan genç bir kadın başrol oyuncularından Talat Bulut’un kendisine tacizde bulunduğunu söyledi.

Tacize uğrayan set çalışanı Ekmek ve Gül’e konuşarak yaşananları anlattı. İsmini vermek istemeyen 19 yaşındaki kostüm asistanı kadın, sahne öncesi Talat Bulut’un kravatını düzeltmek istediğini Bulut’un da “Odaya girelim orada düzelt” diyerek odada kendisine tacizde bulunduğunu anlattı.

DAVA AÇACAK

Dava açmaya hazırlanan genç kadın, olayın ortaya çıkmasını ve üzerinin kapatılmasını istemediğine dikkat çekerek şunları söyledi: “Davacı olmak istiyorum ve elimden geldiğince herkese duyurmak istiyorum ki bir daha kimse böyle bir şey yaşamasın. Ben daha 19 yaşındayım ve bir çok yaşıtıma yapılıyor bu. Karşımızdaki insan oyuncu olduğu için bu durumu yaşayanlar korkabiliyor, susabiliyor. Ben de belki hukuki yollardan bir şey elde edemeyeceğim ama en azından her yere duyurduğum için vicdanım rahat olacak ki bir daha kimse böyle bir olay yaşadığında susmayacak.”

Dizi oyuncularının ve set çalışanlarının da kendisine destek olduğunu belirten genç kadın, “Eda hanımla Şevval hanım özellikle, Onur bey, Sevda hanım, Gün bey bana destek olduklarını söylediler zaten. Hem ekip arkadaşlarım hem de bütün oyuncularımız beni destekliyor bu konuda.”dedi

Dizinin oyuncularından Gün Akıncı sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğrafla taciz olayına tepki gösterdi.

YAPIMCIDAN AÇIKLAMA

Fatih Aksoy, şunları söyledi:  “Bugün karşı tarafla, mağdur olduğunu iddia ettiği kişiyle görüşeceğim daha sonra Talat Bulut’la. Bu olaylar tabii ki ağır ithamlar. O yüzden yanlış adım atmak ya da birilerini karalamak istemiyorum. Sonrasında ben yapımcı olarak üzerime ne düşüyorsa onu yapacağım. Bundan sonraki adli yargı süreci olursa nasıl ilerler bilemiyorum"

DAHA FAZLA