Yandaş 'sanatçı' Saray'a koştururken sakatlandı

Yandaş 'sanatçı' Saray'a koştururken sakatlandı

Yandaşlığını her fırsatta ispatlayan Koçyiğit, Saray'a koştururken sakatlandı. Koçyiğit konuyla ilgili "Yerdeki boşluğu göremeyince bunlar oldu" dedi.

Saray’da yapılan Kültür Sanat Politikaları Kurulu toplantısına giden yandaş ‘sanatçı’ Hülya Koçyiğit, ayağından sakatlandı.

Habertürk’ten Mehmet Çalışkan’a konuşan Koçyiğit, “Toplantıya yetişmek için acele ederek koşmaya başladım. Yerdeki boşluğu göremeyince bunlar oldu. Ne badireler atlattım. Bunu da atlarım. Allah, herkesi kazadan, hastalıktan korusun. Çok büyütülecek bir şey değil. Bir süre evde olacağım. Yoğun iş programım vardı ama artık ne yapalım evde uzanırken halletmeye çalışacağım” dedi.

Yandaş Koçyiğit, Cumhurbaşkanlığı bünyesindeki Kültür Sanat Politikaları Kurulu’na atanmıştı.

YANDAŞLIĞI MÜKAFATLANDIRILMIŞTI

Saray sofrasının değişilmez yandaşlarından olan Koçyiğit, her fırsatta Erdoğan hayranlığını dile getirirken, sarfettiği “Bu ülkede kimse baskı altında değil, bilakis herkes fazla özgür. Yaptıklarından dolayı bir gün herkes Erdoğan’ı takdir edecek” sözlerinin ardından damadına ait Alkoçlar Turizm ve Senantalya Turizm’e, Konyaaltı Plajı ihalesi verilmişti.