Türkiye Gıda Dernekleri Federasyonu Sekreteri: Şarbon krizi iyi oldu

Türkiye Gıda Dernekleri Federasyonu Sekreteri: Şarbon krizi iyi oldu

Türkiye Gıda Dernekleri Federasyonu Sekreteri Yükselir önce 'Şarbon krizi iyi oldu' dedi, sonra 'Ambalajlı gıda düşmanları'nı suçladı.

Türkiye Gıda Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri İlknur Yükselir'in, şarbon krizine ilişkin yorumu tartışma yarattı. Yükselir, "Şarbon krizi gayet iyi oldu!.. Abartmayalım lüzumu yok!.." dedi.

Ülke geneli, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere çeşitli bölgelerde baş gösteren şarbon krizini konuşuyor. İstanbul’da bazı vatandaşlar hastaneye kaldırılırken, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde  hastalık nedeniyle çok sayıda hayvan itlaf edildi.

'KİMSE DE 1 YIL ET YEMEDİ DİYE ÖLMEZ'

Türkiye Gıda Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri İlknur Yükselir ise şarbon krizi ile ilgili tepki çeken bir tweet paylaştı.

Yükselir, “ Şarbon krizi gayet iyi oldu!.. Kırmız et tüketimi düşerse fiyatlar iner!... Kimse de 1 yıl kırmızı et yemedi diye ölmez!.. Abartmayalım lüzumu yok!...” dedi.

'AMBALAJLI GIDA DÜŞMANLARI'

Yükselir bugün yaptığı paylaşımında ise kendisini eleştirenlere, 'Buradaki ironiyi bildiği halde spekülasyon yapanlar halka evde yoğurt yapın, tavuk yetiştirin diyen ambalajlı gıda düşmanı anlayışının temsilcileridir.NOKTA' şeklinde tepki gösterdi.

Yükselir'in paylaşımı şu şekilde:

 

DAHA FAZLA