Spor kulübünde çocuklara toplu istismar!

Spor kulübünde çocuklara toplu istismar!

11-14 yaşları arasındaki Türk Telekom çocuk basketbol takımı oyuncularına toplu taciz videoya alındı. İstismar skandalına karışan isimler arasında takım koçu da var.

Türk Telekom iletişim firmasının spor kulübünün çocuk basketbol takımında taciz skandalı yaşandı. Odatv’nin aktardığı habere göre kulübün basketbol bölümünde ‘koç’ M. E. ve yardımcısı A.Ş.’nin de karıştığı skandal, bir otel odasında yaşandı. 11-14 yaş arasındaki erkek çocuklar, takım arkadaşlarının yanında sırayla taciz edildi. O anlar, odada bulunanlar tarafından videoya kaydedildi.
Takımın koçu M.E.

Görüntülerde çocukların belden aşağısının çırılçıplak soyularak yatağa yüzüstü yatırıldığı görülüyor. Görüntülerde çocukların özel bölgelerine zorla krem sürülüyor ve sprey sıkılıyor.

TEKBİR GETİRDİLER!

Bazı çocuklar “Benim ne suçum var” diye kaçmaya çalışıyor, bazı çocuklar da “Çok acıyor” diye bağırıyor. Bu sırada da bazı kişilerin tekbir getirdikleri duyuluyor. Görüntülerde bazı çocukların cinsel organlarına tokat atıldığı da görülüyor. Çocuklara karşı zor kullanıldığı net olarak görünüyor.

Görüntüleri izleyen hukukçular özetle şöyle dedi: “Görüntüler çok net. Hiçbir tartışmaya yer vermeyecek şekilde ortada. Küçücük çocuklara cinsel istismar söz konusu. Bu ağır cezalık bir durum.”

İstismar skandalına adı karışan koç ve yardımcısının görüntülerle birlikte yetkili makamlara bildirileceği öğrenildi.

DAHA FAZLA