Sevgilisini bıçakla ağır yaralayan erkek 'pişmanlık ve iyi hal'den serbest kaldı!

Sevgilisini bıçakla ağır yaralayan erkek 'pişmanlık ve iyi hal'den serbest kaldı!

Olayda dalağını kaybeden genç kadın, kararın ardından sinir krizi geçirdi.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Tuğçe K., sevgilisi 27 yaşındaki Hüseyin G., tarafından bıçaklandı. Tutuklu yargılanan Hüseyin G., 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmasına rağmen “pişmanlık, yargılama sürecindeki davranışlar, gözaltı ve tutuklulukta geçirdiği süreler ile verilen ceza miktarı” gibi gerekçelerle serbest bırakıldı.

Geçen Temmuz ayında yaşanan olayda, Hüseyin G. tarafından “kıskançlık” nedeniyle bıçaklanan Tuğçe K., dalağını kaybetti. Olay sonrası gözaltına alınan Hüseyin G., sevk edildiği adliyede tutuklandı. Hüseyin G., hakkında,  'vasıflı bıçakla yaralama' suçundan 8 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'PİŞMANLIK VE İYİ HAL' GEREKÇESİYLE TAHLİYE

Muğla 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dün görülen davanın ikinci duruşmasında sanık Hüseyin G. ile mağdur Tuğçe K. ve avukatlar hazır bulundu. Hüseyin G., 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmasına rağmen “pişmanlık, yargılama sürecindeki davranışlar, gözaltı ve tutuklulukta geçirdiği süreler ile verilen ceza miktarı” gibi gerekçelerle tahliye edildi.

Genç kadın kararın ardından sinir krizi geçirirken, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

DAHA FAZLA