Ronaldo'ya Ödenen Para On Kulübü Geride Bıraktı

Ronaldo'ya Ödenen Para On Kulübü Geride Bıraktı

Juventus Ronaldo'ya adeta servet ödeyecek.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'ta forma giyen Cristiano Ronaldo, yıllık geliriyle, futbolculara ödenen toplam maaşlarda bu ligdeki 10 kulübü geride bıraktı.

İspanyol temsilcisi Real Madrid ile kazandığı başarıların ardından, yaz transfer döneminde 100 milyon euro bonservis bedeliyle Juventus'a giden Portekizli yıldız Ronaldo, yeni takımında henüz fileleri havalandıramasa da kazandığı maaşla gündeme oturdu.

YILLIK 31 MİLYON EURO

İtalyan basınında yer alan habere göre, 100 milyon Euro bonservis bedeliyle Juventus’a giden futbolcu, yıllık 31 milyon Euro geliriyle en fazla maaş alan futbolcular listesinin zirvesinde yer alıyor.

Ronaldo, bu rakamlarla ligde mücadele eden Atalanta, Cagliari, Chievo, Empoli, Frosinone, Genoa, Parma, Sassuolo, Spal ve Udinese'nin bir yılda futbolcularına yaptığı ödemenin toplamından fazla kazanmış olacak.

TÜRK ASILLI FUTBOLCU DA LİSTEDE

Portekizli futbolcuyu yıllık 9.5 milyon euroluk kazancıyla Juventus'tan Milan'a transfer olan Arjantinli Gonzalo Higuain izlerken, Liverpool'dan Juventus'a giden Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can da 5 milyon euroluk geliriyle listede yer aldı.

Sezona Chievo, Lazio ve Parma galibiyetleriyle üçte üç yaparak başlayan Juventus'ta, Ronaldo tüm maçlarda forma giymesine karşın, henüz gol atamadı.
 

DAHA FAZLA