Ölüm haberini alan Fenerbahçe taraftarı stadı terk etti

Ölüm haberini alan Fenerbahçe taraftarı stadı terk etti

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray derbisini izlemeye gelen bir taraftarının, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray'a konuk oldukları derbi maçı izlemeye gelen bir taraftarının, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini duyurdu.

TARAFTAR STADI TERK ETTİ

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Türk Telekom Stadı'ndaki maçtan önce taraftarın kalp krizi geçirdiği belirtilerek, "Taraftarımızın vefat ettiğini eşsiz bir üzüntüyle öğrendik. Taraftarımıza Allah'tan rahmet, değerli ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz" denildi.

Edinilen bilgilere göre kalp krizi geçiren taraftarın Kocaeli Üniversitesi öğrencisi ve ÜNİFEB üyesi Koray Şener olduğu belirtildi. Fenerbahçeli taraftarların büyük bir çoğunluğu vefat haberi üzerine deplasman tribününden ayrıldı. Şener'in cenazesinin götürüldüğü Okmeydanı Devlet Hastanesi'ne gittikleri belirtildi.

GALATASARAY, BEŞİKTAŞ VE TFF'DEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Galatasaray, Beşiktaş ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yayınladıkları mesajda ölen gencin ailesine, yakınlarına ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı diledi.

DAHA FAZLA