Metro istasyonunda raylara düşen kişi hayatını kaybetti

Metro istasyonunda raylara düşen kişi hayatını kaybetti

Metro istasyonunda bir kişinin raylara düşmesi sebebiyle seferlerde aksama yaşanırken, yapılan incelemeler sonucu raylara düşen kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Osmanbey Durağı'nda bir kişi raylara düştü. Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edilirken yapılan incelemede metronun altında kalan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Saat 07.00 sıralarında meydana gelen olay nedeniyle metro seferlerinde yaklaşık 3 saatlik aksama yaşandı.

Öte yandan Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan duyuruda, "M2 Yenikapı- Hacıosman Metro Hattı'nda Osmanbey İstasyonu peron 2 geçici bir süre işletmeye kapatılmıştır. Osmanbey- Taksim arasında İETT otobüsleri ile ring seferi yapılmaktadır" denildi.

İBB'DEN AÇIKLAMA: OLAY İNTİHAR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise, "M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Osmanbey İstasyonu’nda 07.15 saatlerinde 20 yaşlarında erkek bir yolcu intihar sebebiyle raylara atlaması sonucunda yaşamını yitirmiştir. Olay yeri incelemesi nedeniyle geçici süreliğine durdurulan Osmanbey-Taksim arasındaki seferler, İETT Otobüsleri ile yapılmaktadır" denildi.