MESAM'da görev dağılımı yapıldı

MESAM'da görev dağılımı yapıldı

Kayyum atandıktan sonra yapılan genel kuruldan zaferle çıkan Arif Sağ ve ekibi ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi

Kayyum atandıktan sonra yapılan genel kuruldan zaferle çıkan Arif Sağ ve ekibi ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi. Buna göre Arif Sağ başkan, Cahit Berkay başkan yardımcısı ve Metin Karataş sayman olarak seçildi.

Toplantının ardından MESAM Yönetim Kurulu tarafından yazılı açıklama yapıldı.

“MESAM genel kurulu bu gün bizleri bu göreve tekrar seçerken aynı zamanda son 2 yıllık dönemde yaptığımız tüm iş ve işlemleri de ibra etmiştir. Genel kurulun iradesi bu şekilde tecelli ettikten sonra, MESAM yönetim kurulu olarak kırgınlıkları, küskünlükleri geride bırakarak tüm MESAM üyelerini kucaklayan bir yönetim anlayışı uygulayacağımızı, geçmişte bizlere karşı yapılan hukuksuzluklara karşı yargı önünde her türlü hakkımızı kullanmakla birlikte, hiç kimse ile kişisel bir problemimiz olmadığının bilinmesini istiyoruz”

‘SEVGİ KAZANDI’

Şeffaflık ilkesi doğrultusunda merak edilen her konuda yönetim kurulu tarafından istenilen bilginin verileceği vurgulanan açılamada “Yola çıkarken sevgi kazanacak dedik. Sevgi kazandı. Bundan sonra geçmişle uğraşarak vakit kaybetmek yerine aldığımız görevin sorumluluğunun farkında bir ekip olarak Türkiye’deki telif barışı ve üyelerimizin hakları için omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz” denildi.

NE OLMUŞTU?

Arif Sağ ve ekibi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından görevden alınmış yerlerine Coşkun Sabah'ın başını çektiği bir kayyum yönetimi atanmıştı. Arif Sağ ve ekibi genel kurula bir gün kala, üyelikleri iptal edilerek ihraç edildi ancak genel kurulda divana seçilen üyeler kayyımın attığı üyelerin geri alınabilmesi yönünde yönerge verdi. Yönerge yüzde 62 oyla kabul edildi ve ihraç edilen üyeler genel kurula geri döndü.

Coşkun Sabah ve ekibinin genel kurulu terk ettiği seçimlerde Arif Sağ ve ekibi seçildi. Seçimlerde Arif Sağ 328, Cahit Berkay 366 oy alarak seçimden galip ayrıldılar. 

DAHA FAZLA