Mahfi Eğilmez NTV'den ayrıldı

Mahfi Eğilmez NTV'den ayrıldı

Uzun süredir NTV'de görev yapan Eğilmez'den ayrılık açıklaması.

Doğuş Holding’e bağlı NTV televizyonunda yorumcu ve ekonomi danışmanı olarak görev yapan Mahfi Eğilmez, 20 yıl çalıştığı kanaldan 29 Haziran itibariyle ayrıldığını duyurdu.

Eski Hazine Müsteşarı ve yazar da olan Mahfi Eğilmez, ayrılık kararını Twitter hesabından duyurdu.

YİĞİT BULUT HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Eğilmez seçim öncesi hükümetin ekonomi politikalarına eleştiriler yöneltirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erodğan'ın başdanışmanlarından Yiğit Bulut, 21 Mayıs’ta Star gazetesinde yazdığı yazıda ekonominin dış saldırı altında olduğunu iddia ederek “Başta Bloomberg, NTV ve Mahfi Eğilmez olmak üzere sistematik bir şekilde ‘krize girdik-gireceğiz’ havası yaymaya çalışıyorlar… BUNLARA KESİNLİKLE KULAK VERMEYİN!” diye yazmıştı.

İTİRAF GİBİ YORUM

Eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, Eğilmez’in ayrılma kararıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Eğilmez’in ayrılma duyurusu yaptığı tweeti alıntılayan Yılmaz, “Sermaye sahibi Türk burjuvazisi hiç bir zaman demokrasiden yana tavır almadı. Sanıyorlar ki otoritenin bir rakibi ortadan kaldırması onların pazarını genişletecek. Küçük fırsatçılıkların bir gün kendilerini de yok edeceğini fark edemiyorlar” ifadelerini kullandı.

 

DAHA FAZLA