Johnny Depp'in filmi vizyondan çekildi

Johnny Depp'in filmi vizyondan çekildi

Johnny Depp'in başrolünde oynadığı  City of Lies filmi, adının karıştığı şiddet olaylarından dolayı gösterim tarihinden bir ay önce gösterimden çekildi. ABD'de 7 Eylül'de sinemalarda gösterilmesi beklenen filmin ne zaman vizyona gireceği açıklanmadı.

Global Road Entertainment şirketi, Depp'in başrolde yer aldığı biyografik FilmCity of Lies'ı, gösterim tarihinden bir ay önce gösterimden çekme kararı aldı. Filmin ne zaman vizyona gireceği açıklanmadı.

'Labyrinth' adlı kitaptan beyazperdeye uyarlanan Film, rap şarkıcıları Tupac Shakur ve Biggie Smalls’ın ölümü sonrası polis soruşturmasının hikayesini anlatıyor.

DAHA ÖNCE DE ŞİDDET OLAYLARIYLA ANILMIŞTI

Geçen ay, Film setinin lokasyon yöneticisi, Johnny Depp'e, kendisine yumruk attığı gerekçesiyle dava açtı.

Gregg Brooks isimli set görevlisi, Depp'e "Bugünlük çekimlerin bitmesi gerekiyor" dediği için, ünlü aktörün "Sen kim oluyorsun da bana ne yapmam gerektiğini söylüyorsun!" diyerek kendisine iki kez yumruk attığını söyledi.

Olay sırasında alkollü olduğunu söylediği Depp'in, "Şu an bana yumruk atman için sana 100 bin dolar veririm" dedikten sonra korumasının kendisini setten çıkardığını iddia etti. Brooks, olayın ardından işten kovulduğunu da söyledi.
 

Eski eşi de Depp'in kendisine şiddet uyguladığını söylemiş fakat bu aktör tarafından reddedilmişti.

 

DAHA FAZLA