İstanbul'da eski nişanlısını rehin alan kişi tutuklandı

İstanbul'da eski nişanlısını rehin alan kişi tutuklandı

İstanbul Pendik'teki bir lisede eski nişanlısını bıçakla rehin alan şahıs çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

İstanbul’un Pendik ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesinde bulunan Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde eski nişanlısını rehin alan ve uzun uğraşlardan sonra teslim olan er Umut D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Pendik'te bir okulda eski nişanlısını bıçak zoruyla rehin alan Umut D., savcılık sorgusunun ardından, "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamasıyla tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

TUVALETE KİLİTLEYİP BIÇAKLA REHİN ALDI

Birliğinden izinli ayrılan er Umut D. nişanlısını ikna etmek için genç kadının kayıt işleriyle ilgili görev yaptığı Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne gitmiş, ancak ikna edemeyince genç kadını tuvalete kilitleyip elindeki bıçakla rehin almıştı. İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne bağlı müzakere timlerinin yoğun uğraşları sonucu, 1.5 saatlik müzakere sonunda ikna edilmişti.

TUTUKLANDI

Umut D. bugün "Cebir, tehdit veya hile kullanılarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan tutuklanma talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Umut D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.