Grup Yorum'un 3. internet konseri sona erdi

Grup Yorum'un 3. internet konseri sona erdi

Grup Yorum'un "İlle kavga, ille adalet! Halkın sanatçılarına, halkın avukatlarına özgürlük!" sloganıyla düzenlediği 3. internet konseri sona erdi.

İleri Haber

Türkiye'de 1987 yılından beri politik ve özgün müzik alanında faaliyet gösteren ve devrimci mücadelenin her dönem parçası olan Grup Yorum'un 3. internet konseri sona erdi. 

HALKIN TÜRKÜLERİ HALKLA BULUŞUYOR

Üyelerinin birçoğu tutuklu bulunan, geçtiğimiz hafta provalarını yaptıkları İdil Kültür Merkezi'ne yönelik polis baskınında şiddetle gözaltına alınan ve 5 üyesi daha tutuklanan Grup Yorum, düzenlediği internet konseri ile halkın türkülerini halkla buluşturmaya devam ediyor.

'İLLE KAVGA, İLLE ADALET!'

"İlle kavga, ille adalet! Halkın sanatçılarına, halkın avukatlarına özgürlük!" sloganıyla düzenlenen internet konseri, saat 19.00'da Grup Yorum'un Periscope hesabı üzerinde canlı olarak yayınlandı.

GRUP YORUM'DAN İZLEYİCİLERE MESAJ

Grup Yorum, 3. internet konseri sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden izleyicileriyle bir mesaj paylaştı. Yapılan paylaşım şu şekilde:

"Sevgili dostlar,

'İlle Kavga, İlle Adalet' internet konserimizi bitirdik. Faşizmin saldırılarını yoğunlaştırdığı, geçen hafta kültür merkezimizi bastığı, üyelerimizi işkenceyle gözaltına alıp tutukladığı bir süreçte bu konseri ne pahasına olursa olsun gerçekleştirmek ve siz dinleyicilerimize ulaştırmak istiyorduk. Ve bunu başardık, bugün bir kez daha yüz binlerce dinleyiciyle ulaşarak konserimizi gerçekleştirdik.

Konserimizi internetten izleyen, desteklerini ileten, yüreği bizimle olan tüm dinleyicilerimize çok teşekkür ediyoruz. Hatalarımız, eksiklerimiz olduysa affola…

Sizleri çok seviyoruz…

GRUP YORUM HALKTIR SUSTURULAMAZ!"

DAHA FAZLA