Erdoğan: Hayatına dokunmadığımız hiçbir vatandaşımızı bırakmadık

Erdoğan: Hayatına dokunmadığımız hiçbir vatandaşımızı bırakmadık

En ufak yağmurda asfaltların çöktüğüne, kendisi tarafından atanan kayyumların belediyeleri borçlandırdığına değinmeyen Erdoğan "Belediyecilik AKP’nin işidir, hayatına dokunmadığımız hiçbir vatandaşımızı bırakmadık" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde en ufak yağmurda çöken asfaltlara, kendisinin ataduğu kayyumların belediyelere yaptığı borçlara değinmeksizin "Kendi sırça köşklerinde siyaset yapanlar milletin ne düşündüğünü bilemezler, hayatına dokunmadığımız hiçbir vatandaşımızı bırakmadık" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Sırça köşklerinde yaşayanlar bizim neler yaşadığımızı bilemezler. Biz 40 yıldır siyaset yolunda milletimizle yürüyoruz. Allah nefes verdiği müddetçe birlikte yürüyeceğiz. Bugün burada toplam yatırım bedeli yaklaşık 1 milyar 349 milyon lira olan 275 kalem eseri resmen açıyoruz.

'BELEDİYECİLİK AKP'NİN İŞİDİR'

- AKP alameti farikası hizmeti olan bir partidir. Belediyecilik AKP’nin işidir. CHP falan bu işi anlamaz. Ben İstanbul’u CHP’den aldım. İstanbul susuzdu, çöp dağları vardı, hava kirliliği tavan yapmıştı. Susuzluğun olduğu o İstanbul’a dağları delerek su getirdik ve 2040’a kadar İstanbul’un su sorununu çözdük.

'HAYATINA DOKUNMADIĞIMIZ VATANDAŞIMIZ KALMADI'

- Gazeteler maske dağıtıyordu maske. 50 bin haneye doğal gaz gelmişti İstanbul’da. Başkanlığım döneminde 1 milyon 250 bin eve doğal gaz bağlattım bir anda hava kirliliği çözüldü. CHP demek çöplük, hava kirliliği, yolsuzluk ve yasaklar demektir."

- Hayatına dokunmadığımız hiçbir vatandaşımızı bırakmadık.