Ege'nin 'ihale kralı' da konkordato ilan etti

Ege'nin 'ihale kralı' da konkordato ilan etti

Bölgedeki birçok projenin ihalesini alan şirket konkordato başvurusu yaptı. Şirketin sürdürdüğü projelerin akıbeti ise merak konusu oldu.

AKP döneminde Ege Bölgesi’ndeki birçok ihaleyi alan Tüzemenler Yapı, İzmir 1'inci Asliye Mahkemesi'ne konkordato başvurusu yaptı.

Ege'de Sonsöz sitesinden Mehmet İşler'in haberine göre Ege Bölgesi’nde ve özellikle İzmir’de devletten birçok ihale alan Tüzemenler Yapı konkordato başvurusu yaparken, şirketin devam eden çok sayıda projesi bulunuyor.

Devam eden projeler arasında ise şunlar yer alıyor:

İzmir Valiliği, İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı, İzmir Defterdarlığı, Buca Belediyesi, Dikili Belediyesi, İzmir İl Özel İdaresi, Bayraklı Belediyesi, Selçuk Belediyesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Türkan Özilhan Bornova Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi Baştabipliği, SSK İzmir İnşaat ve Emlak Sigorta Müdürlüğü, Yeni Foça Recep Kerman Lisesi, Menemen Anadolu Lisesi Müdürlüğü gibi kurumlara ait çeşitli tadilat, proje ve yatırımları hayata geçiren şirketin ayrıca Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanlığı, Manisa Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tüzemen+DASK İş Ortaklığı, Balıkesir Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Manisa Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Konya Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Turgutlu Park Evleri, Turgutlu Tüzemenler Sitesi...

PROJELER DURDURULACAK MI?

Bu başvuruyla birlikte şirketin devam eden projelerinin akıbeti de merak konusu oldu.

DAHA FAZLA