Çocuğunun okul kıyafetini alamayan baba intihar etti

Çocuğunun okul kıyafetini alamayan baba intihar etti

İş kazası geçirdiği işinden atılan baba, çocuğunun okul kıyafetini alamadığı için intihar etti.

Saray'ın lüks merağı ve hükümetin "kriz psikolojik" açıklamaları sürerken, oğluna okul tarafından istenen pantolonu alamayan bir baba intihar etti.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşanan olayda, İsmail Devrim isimli 45 yaşındaki yurttaşın iş kazası geçirdiği için işinden atıldığı öğrenildi.

Özgür Kocaeli sitesinin haberine göre, liseye giden oğlunun okul kıyafetlerini alamayan baba, çocuğunun pantolonu yüzünden derse alınmadığını öğrendi.

İşsiz bırakılan baba bu olayla birlikte bunalıma girerek hayatına son verdi.

CEBİNDEN 20 LİRA ÇIKTI

Babanın cebinden 20 TL para çıktığı öğrenildi.

Astakos Haber'den Ergün Demir'e konuşan, İsmail Demir'in eşi Hafize Demir  “Lise 1'e giden oğlum okuldan geldi. Anne, ‘Pantolonum okulun istediği pantolon olmadığı için dersime giremedim. Derse almadılar; bir gün yok yazıldım’ dedi.  Babası bunu duyunca çok üzüldü. Babası, ‘Hemen gidip alalım oğlum’ dedi. Gebze’ye gidip pantolon aldılar. Akşam 21.00 gibi eve geldiler. Eşim bize, ‘Artık hemen yatın. Işıkları kapatın, televizyonu kapatın, ben çok yorgunum’ dedi. Sabah erkenden uyandım, baktım banyoda ışık yanıyor. Herhalde ışık açık kaldı dedim. Kaltım baktım kendini asmış” dedi.