Boşanmak isteyen bir kadın daha katledildi

Boşanmak isteyen bir kadın daha katledildi

AKP iktidarı döneminde artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Malatya'da bir kadın ve annesi, kadının boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından katledildi.

AKP iktidarında gün geçtikçe vahşet boyutuna ulaşan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir kadın, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından katledildi.

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde, Ümit G. (38); boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı eşi Sibel G. (30) ve kayınvalidesi Fatma Özdemir’i (55) av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

AV TÜFEĞİYLE ATEŞ AÇTI

Ümit G.’den şiddet gören Sibel G. boşanma kararı alarak ailesinin evine yerleşti. Dün akşam konuşma bahanesiyle kayınvalidesinin evine giden Ümit G. ile Sibel G. arasında tartışma çıktı. Bunun üzerine Ümit G., otomobilindeki av tüfeğini alarak Sibel G. ile kayınvalidesi Fatma Özdemir’e ateş açarak kaçtı.

Hastaneye kaldırılan iki kadının, acil serviste yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi. Anne ile kızın cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayın ardından kaçan Ümit G. ise yakalanarak gözaltına alındı. (DHA)

DAHA FAZLA