Barış Atay Hatay'da Halkla Buluştu

Barış Atay Hatay'da Halkla Buluştu

HDP Milletvekili ve TİP Kurucu Meclis Üyesi Barış Atay, Hatay'da halkın sorunlarını ve önerilerini dinledi.

Alican Gümüş / Hatay

Hatay'ın Samandağ ilçesinde bulunan Mızraklı Mahallesi'nde HDP Hatay Milletvekili ve TİP Kurucu Meclis Üyesi Barış Atay'ın katılımı ile halk toplantısı düzenledi.

Hatay'da bölge halkıyla buluşan Milletvekili Barış Atay, halkın sorunlarını ve önerilerini dinledi. Mahalleli, mahalleye suyun üç günde bir geldiğini, yolun yapılmadığını ve buna benzer birçok sorunu dile getirdi.

'SİZ VARSANIZ BEN SİZİNLE HER YERDE VARIM'

"Sorunları halletmek için siz varsanız ben sizinle her yerde varım" diyen Atay, "Ben yalnızca milletvekili değil, yoldaşınızım ve sizinle birlikte sorunları çözmek için buradayım" diyerek söze başladı.

'SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİNİN TEK YOLU ORTAK ÇALIŞMADIR'

Mahallelinin söylediklerini tek tek not alan Barış Atay, "Bu sorunları kimse tek başına çözemez ama birlikte çözebiliriz. Yerel sıkıntılar sürekli aynı şekilde devam etmekte, Mızraklı Mahallesi'ndeki bu sıkıntılar Hatay'ın tüm mahallelerinde mevcut. Yereldeki bu sorunları tek başına çözebileceğini iddia eden kişi yalan söylüyordur; bunu ne bir milletvekili tek başına yapabilir, ne de mahalleli... Sorunların çözülmesinin tek yolu ortak çalışmadır" diyerek dile getirilen problemlerin takipçisi olacağını ve hepsiyle tek tek ilgileneceğini söyledi.