Ahmet Kural ifadeye çağrıldı

Ahmet Kural ifadeye çağrıldı

Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun şiddet şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında oyuncu Ahmet Kural ifadeye çağrıldı.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, fiziksel şiddet gördüğünü belirttiği Ahmet Kural'dan şikayetçi olmuştu.
[ih2]
Habertürk’ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre; Sıla’nın şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında oyuncu Ahmet Kural ifadeye çağrıldı.

REDDETMİŞTİ

Sıla’nın şikayetinin ardından Ahmet Kural da "Bu çirkin iddiaların hiçbirini kabul etmiyorum. Bununla ilgili hukuki yollara başvuracağım. Çok üzgünüm, çok!" ifadelerini kullanmıştı.

SILA'NIN İFADESİ

Sıla ifadesinde, "Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürüyor bu saldırı" dedi.

İfadesinde evden çıkmaya çalışırken Ahmet Kural’ın tekrar kendisini yakaladığını ve tekrar bir boğuşma olduğunu belirten Sıla, bu sırada üstün başının parçalandığını, zar zor kapıyı açıp kaçtığını ifade etti. Sıla panik içinde şoförüne ulaştığını ve şoförü tarafından kurtarıldığını söyledi. Olaydan hemen sonra eve gittiğini, evindeki hizmetçisinin de kendisini görünce şoka girdiğini belirten Sıla, onları da tanık gösterdi. Saldırıya ilişkin olarak karakola gidip darp raporu alan şarkıcının, vücudunda morluklar tespit edildi.