Afişe Gerici Saldırı: Dansçının Üstünü Boyadılar

Afişe Gerici Saldırı: Dansçının Üstünü Boyadılar

Bir dans okulunun afişinde yer alan 'erkek dansçı' figürü gericiler tarafından sprey boyayla boyandı.

İzmit'teki bir alışveriş merkezinde açılan dans okulunun afişinde yer alan erkek dansçının üzeri boyanarak, yanına 'edep' yazıldı. Anadolu Ateşi'nin yıllardır afişlerinde kullandığı erkek dansçının üzerinin boyanmasına görenler ise tepki gösterdi.

SPREY BOYA İLE 'EDEP' YAZDILAR

İzmit'te bulunan bir alışveriş merkezinde açılan Anadolu Ateşi Dans Okulu'nun afişleri kentin birçok yerinde yer aldı. Gölcük Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan durakta bulunan panoda Anadolu Ateşi'nin yıllardır organizasyonlarının duyurusunda kullandığı erkek dansçının yer aldığı afiş kullanıldı. Posterin bulunduğu panoda erkek dansçının bulunduğu kısım cam yüzeyin üzerinden sprey boya ile boyanırken, yanına da 'edep' yazıldı.

'KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL'

Cumhuriyet'te yer alan habere göre Gölcük'te en çok kullanılan duraklardan birinde dansçının üzerinin boyanması tepkilere neden oldu.

Bir bölge sakini, "Anadolu Ateşi yıllardır bu fotoğrafı kullanıyor. Erkek dansçı çıplak değil. Ancak vücut hatlarının görünmesi sanıyoruz birilerini rahatsız etmiş ve 'edep' yazmışlar. Kabul edilebilir bir durum değil. Çirkin bir durum, tuhaf bir bakış açısı. Ayrıca duraktaki cam panoyu da boyayarak zarar vermiş oldular" dedi.

DAHA FAZLA