Adliyeye ifade vermeye gelen Ahmet Kural yuhalandı

Adliyeye ifade vermeye gelen Ahmet Kural yuhalandı

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı gerekçesiye savcılığa ifade vermek üzere Çağlayan Adliyesi'ne geldi.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu’na şiddet uygulayan oyuncu Ahmet Kural, savcılığa ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi.

Ahmet Kural, avukatıyla birlikte İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Adliyenin C blokundaki avukat girişinden içeri alınan Kural, avukatı ve yanlarındaki 2 kişiyle soruşturma savcısının bulunduğu 6. kata çıktı. 
[ih2]


[ih3]

ADLİYE ÇIKIŞI KURAL'DAN İLK AÇIKLAMA: TÜRK ADALETİNE GÜVENİYORUM

Adliye çıkışında açıklama yapan Ahmet Kural'ın avukatı, "Olayı tüm ayrıntılarıyla anlattık. Toplum tek taraflı yönlendirilmiş ve algı yaratılmıştır. Adil yargılanma hakkına herkesin saygı duyması gerekiyor. Sıla hanımın avukatı olan meslektaşımı şikayet edeceğim. Müvekkilimin asılsız iddialar hakkında yasal sürece yarından itibaren başlıyoruz" dedi.
Ahmet Kural ise, "İfademi verdim, Türk adaletine güveniyorum. Böyle bir konuyla adım anıldığı için herkesten çok özür dilerim. Yaşananlar için de asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır" açıklamasında bulundu.

VATANDAŞLAR YUHALADI

Kural, gerek açıklama yaparken gerekse adliyeden ayrılırken alandaki vatandaşlar tarafından yuhalandı.