29 Ağustos Pazartesi notları: İleri Haber yenilendi

29 Ağustos Pazartesi notları: İleri Haber yenilendi

Bu ay ikinci yılını dolduran İleri Haber, hem tasarım hem de içerik açısından yenilendi. İleri Haber'in yeni tasarımı, mobil cihazlardan ve kişisel bilgisayarlarından İleri Haber'e ulaşan okurlarımıza içeriğe daha rahat erişim imkanı veriyor. 

Bugünkü Editör yorumunu, İleri Haber'deki tasarım ve içerikte yaptığımız yenilikleri aktarmaya ayırdık...

SADE VE KOLAY ERİŞİME İMKAN VEREN TASARIM

İleri Haber'in geçen yıl kullandığı tasarım, okurlarımız ve mutfak ekibi için kimi zorluklar yaratıyordu. 

Yeni tasarımımız, özellikle mobil cihazlar üzerinden portala erişen okurlarımızın işini kolaylaştırmayı hedefliyor. 

İleri Haber'in ana sayfasında öne çıkan başlıkları bulabileceğiniz manşet alanımız mevcut. 10 habere ulaşabileceğiniz bu alanda, mobilde elle kaydırarak ya da kişisel bilgisayarınızda mausla veya karelere tıklayarak diğer manşet haberlerine geçiş yapabilirsiniz. 

Manşetin altındaki bölümlerde sırasıyla "Editörün Seçtikleri", "Yaşam" ve "İleri Görüş" kategorilerine ulaşabilirsiniz. 

Ana sayfanın sol sütununda son girilen haberleri saat sırasına göre takip edebilirsiniz. Sağ sütunda ise sırasıyla "Köşe yazıları"na ve günün "En Çok Okunanlar"ına ulaşabilirsiniz. 

DOSYALAR VE İLERİ GÖRÜŞ

İleri Haber olarak bundan böyle Türkiye ve Dünya'ya ilişkin kimi önemli konuları dosyalıyoruz. Üst siyah banttan ulaşabileceğiniz Dosya'lar sayesinde önemli gördüğümüz konulara ilişkin bir haber, analiz, röportaj akışını takip edebilecek, konuyla ilgili detaylı bilgiye ulaşabileceksiniz. Şimdilik 5 dosya başlayan bölüm, yeni konularla zenginleşecek. 

İleri Görüş'ün ise bundan böyle yalnızca Pazartesi günleri yayınlanmayacağını, hafta boyunca röportaj ve analizlerle besleneceğini haber vermiş olalım.

CANLI HABER AKIŞI VE İLGİLİ HABERLERE ERİŞİM KOLAYLIĞI

Portalın tasarımsal yeniliklerinden biri de canlı haber akışına ilişkin... 

Bundan böyle, yeni uygulamamız sayesinde gün içinde (hatta kimi örneklerde birkaç günü bulan) aktüel haberlerle ilgili tüm ayrıntıları rahatça takip edebileceksiniz. 

Öte yandan, geliştirilen "İleri Hatırlatıyor" formatımız ve haberlerin altındaki "İlgili Haberler" bölümü sayesinde içerikle ilgili diğer içeriklere rahatça erişebileceksiniz. 

HABER PAYLAŞIMI

İleri Haber'de yayınlanan içeriklerin paylaşımı konusunda Facebook ve Twitter'da yaşanan kimi sorunlarımızı çözdüğümüzü müjdelemek isteriz. Ayrıca, WhatsApp ve Telegram gibi uygulamalar üzerinden içerikleri paylaşabileceksiniz. 

BİZE ULAŞMAK İÇİN...

Çevrenizde yaşanan gelişmeler bizimle paylaşmak ve haber ihbarında bulunmak için [email protected] adresinden bize ulaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve eleştirilerinizi iletmek için ise [email protected] e-posta adresini kullanabillirsiniz.