TİP Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu Samandağ'da ziyaretlerde bulundu

TİP Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu Samandağ'da ziyaretlerde bulundu

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu Hatay'ın Samandağ ilçesine ziyarette bulundu. Atay yapmış olduğu ziyaretlerde Samandağ'lı çiftçilerle buluştu, gençlerle sohbet etti, Çöğürlü ve Tekebaşı mahallelerinde halk toplantısı gerçekleştirdi.

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu Hatay'ın Samandağ ilçesine ziyaretlerde Samandağ'lı çiftçilerle buluştu, gençlerle sohbet etti, Çöğürlü ve Tekebaşı mahallelerinde halk toplantısı gerçekleştirdi.

Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu, sabah saatlerinde Samandağ'a bağlı Mızraklı Mahallesi'nde çiftçilerle buluştu. Çiftçilerin sorunlarının konuşulduğu toplantıda kooperatifleşme ve nitelikli ürün elde edip tüketiciye ulaştırmanın yolları tartışıldı.

Sonrasında Samandağ merkezde Castro Cafe'de gerçekleşen gençlik buluşmasında, okullarda, mahallelerde ve işyerlerinde  gençlik mücadelesinin geleceği konuşuldu. Gezi Direnişi'nden İstanbul seçimlerine, pek çok memleket gündemi de sohbet konuları arasındaydı.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz'ı makamında ziyaret eden Barış Atay Mengüllüoğlu, tebrik ve Samandağ'ın geleceği için iyi dileklerini ileterek Eryılmaz'a başarılar diledi.

Samandağ'a bağlı Çöğürlü Mahallesi halk toplantısında mahallenin sorunları tartışıldı, başta gerek ürünlere zarar vererek, gerek doğrudan vatandaşı yaralayarak halkın sağlığı için bir tehdit oluşturan taşocağı olmak üzere, kent ve çevre gündemleri ele alındı.

Gün sonunda, Samandağ'a bağlı Tekebaşı Mahallesi Muhtarlığı'nda gerçekleşen halk toplantısında, mahallenin sorunları konuşuldu, halk meclisleri tipi örgütlenme tartışıldı ve birlikte mücadele etmenin önemi vurgulandı.