Otobüste tacize müdahale eden yolcunun boğazını kesmeye çalıştılar!

Otobüste tacize müdahale eden yolcunun boğazını kesmeye çalıştılar!

İstanbul’da bindikleri otobüste kadın yolcuyu taciz eden 2 şahıs, kendilerine tepki gösteren yolculara bıçak ve tornavidayla saldırdı. Bir yolcunun boğazı kesilmeye çalışılırken, tacizci şahıslar daha sonra bir kişiyi bıçakla yaralayarak kaçtı. Saldırganların bıçak ve tornavidayla tehdit ederek taciz ettiklerini kadını kaçırmak istemesine yolcuların canı pahasına engel olması dikkat çekti.

İstanbul’da Alemdar-Kadıköy seferi yapan otobüsün içerisinde bulunan 2 şahıs, bir kadın yolcuyu taciz etti. Kadın ve diğer yolcular saldırıya tepki göstererek 2 saldırganı otobüsten aşağı indirmek istedi. Bu sırada çıkan arbedede 2 saldırgan yanlarında taşıdıkları bıçak ve tornavidayla bir yolcuyu yaraladı. Olayın ardından 2 şahıs kayıplara karışırken, taciz edilen kadının ise yaşadığı korku ve panik nedeniyle olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. 

Olay yerine gelen çok sayıda polis inceleme yaparken, yaralanan yolcu ise hastaneye kaldırıldı.

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI: ‘SİZ DE BÖYLE O…GİBİ OLMASAYDINIZ’

Olayın görgü tanığı Meral Şengül yaşanan cinsel saldırıyı böyle anlattı:

"Önde bir tane bayan vardı. Çocuğun bir tanesi sürtündü, tacizde bulundu. Daha sonrasında başka bayanlar da müdahale etti. 'Ne yapıyorsunuz beyefendi, biraz ileride durur musunuz' diye. O da “Siz böyle giyinmeseydiniz o zaman, O…ki biz böyle yapıyoruz” gibi ithamlarda bulununca dışarı çıkartılmak istendi. 2 arkadaşlardı. Birinde bıçak vardı, birinde tornavida. Arabanın dışına çıkartıldı ama bu sefer bu taraftan girdi. Kızı almak istedi, otobüstekiler vermek istemedi. Sonra çocuklardan biri üstüne atlayıp itince aldılar oradan 2 kişi birden boğazını kesmeye çalıştılar. Olayla ilgisi olmayan bir vatandaş bayanı vermek istemedi. Onlar da bıçağı filan attılar" dedi. 

'BIÇAĞI ELLERİNDEN ALMASAK HERKESİ VURACAKLARDI'

Başka bir yolcu ise olayı anlatarak, "Bize doğru saldırdı, arkadaşı vurdu. İçeride bir kıza o…pu demiş, kız da tepki gösterdi “Sen nasıl bana o…pu dersin” diye. Vurulan çocuk tacize tepki gösterdi. Otobüs durdu. Bir anda birbirlerine girdi. Bıçağı ve tornavidayı çıkarıp önüne gelene salladılar. Yere düşürüp elinden almasak herkesi vuracaklardı. Çocuğun birini bıçakladılar" diye konuştu.

 

DAHA FAZLA