Okul, cami, şimdi de hastane: Açılış, AKP'nin seçim şovuna dönüştürüldü

Okul, cami, şimdi de hastane: Açılış, AKP'nin seçim şovuna dönüştürüldü

Hastane açılışında AKP adaylarının fotoğrafları asıldı, konuşmalar yapıldı. Saray ittifakı okul ve camilerin ardından, seçim propagandasını hastaneye taşıdı.

AKP'nin okul ve camilere taşıdığı seçim propagandası, şimdi de hastanelere taşındı. İstanbul Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi'nin açılış töreninde, üzerinde AKP İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım ve Cumhur İttifakı Sarıyer Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar'ın fotoğraflarının olduğu pankartları asıldı. Bayraktar, açılışta bir de konuşma yaptı.

Bir süredir hizmet veren hastaneye seçim öncesi yapılan bu açılış töreni eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş'ın da tepkisine neden oldu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yarkadaş, paylaşımında "İstanbul Sarıyer'de hizmete sokulan Sağlık Bakanlığı'na bağlı Hamidiye Etfal Hastanesi'nin açılış töreninde Binali Yıldırım ile AKP Adayı Salih Bayraktar'ın fotoğrafları asılıyor. Yetmiyor; AKP adayı bir de konuşma yapıyor... Ülkeyi çiftliğinize çevirdiniz! Nerdesin YSK?"

[ih2]