İstanbul'da bir kadın daha öldürüldü: 10 kurşun

Küçükçekmece'de Nurcan Arslan isimli bir kadın kurşunlanarak öldürüldü. Saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen 35 yaşındaki Abdullah Melih B. polise teslim oldu. 10 Kurşunla öldürülen Arslan bu yıl öldürülen 10'uncu kadın oldu.

Türkiye'de her gün farklı kentlerde kadınlar öldürülüyor. Öldürülen kadınların isimlerinin yer aldığı anıt sayaç verilere göre 2015 yılında 289 kadının öldürüldüğü Türkiye'de, 2016 yılının ocak ayında da 9 kadın öldürülmüştü. 10. kadın da bugün 10 kurşunla öldürüldü. Küçükçekmece'de 40 yaşındaki Nurcan Arslan silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna 10 kurşun isabet eden kadın hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. Olay, saat 11:00 sıralarında Halkalı Atakent Mahallesi 221 Sokak'ta meydana geldi. Arkadaşlarıyla kahvaltı yapmak için evden çıktığı öğrenilen Nurcan Arslan, yolda yürürken kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşunlandı. Vücudunun çeşitli yerlerine toplam 10 kurşun isabet eden Arslan kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekiler durumu hemen polis ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Arslan'a ilk müdahalesinin ardından yaklaşık 200 metre mesafedeki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan Nurcan Arslan, hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetti. Polis, Arslan'ın yaya olarak ilerlediği sırada bir kişinin Nurcan Arslan'a yaklaştığını ve kendisine defalarca ateş ettikten sonra beyaz bir araçla olay yerinden kaçtığını belirledi. Ekipler, cinayetin meydana geldiği yeri güvenlik şeridiyle kapatarak burada inceleme yaptı.

ZANLI POLİSE TESLİM OLDU 

Öldürülen kadının sevgilisi olduğu iddia edilen 3 çocuk babası 35 yaşındaki saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı. Nurcan Arslan'ın bir süredir arkadaşlık yaptığı Melih B. adlı kişiden ayrılmak istediği bu nedenle aralarında tartışmalar yaşandığı iddia edildi. Polis olaydan sonra ortadan kaybolan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, bu sabah saatlerinde Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğüne gelen şüpheli Melih B. teslim oldu. Şüpheli Melih B.'nin bir anlık öfkeye kapıldığını söylediği öğrenildi. Şüphelinin işlemlerinin Küçükçekmece ilçe emniyet müdürlüğünde sürdüğü olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. (DHA)

DAHA FAZLA