Hekimler 11 Mart'ta Ankara'da buluşuyor

Hekimler 11 Mart'ta Ankara'da buluşuyor

Hekimler, taleplerini dile getirmek için Ankara'da buluşuyor.

İleri Haber

Hekimler “Ayrımsız, koşulsuz sağlık hakkı için” sloganıyla 11 Mart Pazar günü Ankara'da buluşuyor.

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi'nin yaptığı çağrı şöyle:

"Kamu sağlık hizmetlerinde, tıp fakültelerinde, aile sağlığı ve toplum sağlığı merkezlerinde, acil servislerde, özel hastanelerde, muayenehanelerde, işyerlerinde, OSGB’lerde her düzeyde sağlık hizmeti üreten hekimler taleplerinin bir kez daha yüksek sesle dile getirmek için, 14 Mart taleplerini, hekimlerin ve sağlık alanının sorunlarını dile getirmek, TTB’ye ve meslek birliklerine yoğun saldırıların olduğu bu dönemde var olduğumuzu göstermek için iyi bir fırsat olacaktır.

TTB Merkez Konseyi olarak tüm meslektaşlarımızı, mesleklerine, haklarına ve birliğimize sahip çıkmak için hekimler 11 Mart Pazar günü saat 13.00'da Ankara'da buluşacak.

[ih2]

11 MART ANKARA HEKİM BULUŞMASI PROGRAMI

Hekim Buluşması, İnşaat Mühendisleri Odası Teoman Öztürk Konferans Salonu’nda saat 13.00'da başlayacak. Saat 13.00-17.00 arasında forum düzeninde gerçekleştirilecek olan toplantıda sağlık alanının sorunları, talepler ve çözüm önerileri konuşulacak.

Forumun ardından, Dr. Yelda Emek ve Bulutsuzluk Özlemi ezgileriyle hekimlere eşlik edecek.

Avrupa Hekimler Daimi Komitesi (The Standing Committee of European Doctors-CPME) Başkanı Dr. Jacques de Haller, 11 Mart Hekim Buluşmas'ında meslektaşlarıyla birlikte Ankara'da olacak.

DAHA FAZLA