Hayır ve Ötesi'nden Kocaeli'de tanışma toplantısı

Hayır ve Ötesi'nden Kocaeli'de tanışma toplantısı

Kocaeli Hayır Ve Ötesi, bugün bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, adil ve sağlıklı bir seçimin gerçekleştirilmesi ve mümkün olan en fazla sandığın korunması için Kocaeli halkını yan yana durmaya davet etti.

Kocaeli’de Sandıkta “Hayır” oylarının korunması ve güçlendirilmesi amacıyla yola çıkan Hayır ve Ötesi, Kocaeli’de bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası(EĞİTİM-SEN) Kocaeli Şubesi’nde gerçekleştirilen toplantıda; çalışmalarına start veren Hayır ve Ötesi gönüllüleri, en kısa zamanda Kocaeli’de güçlü bir sandık örgütlenmesi yürüteceklerini,  “Hayır” oylarının korunması için gönüllü olan tüm yurttaşlara kapılarını sonuna kadar açtıklarını belirtti.

Referandum tarihine kadar çalışmalarına değerlendirme toplantıları ve müşahitlik eğitimi gibi farklı toplantılarla devam edecek olan Hayır ve Ötesi; diğer illerde olduğu gibi Kocaeli’de de halkı bu sürecin bir parçası olmaya, adil ve sağlıklı bir seçimin gerçekleştirilmesi, mümkün olan en fazla sandığın korunması için yan yana durmaya davet etti.