Halkın adayları için destek kampanyası: #ElVerKardeşim!

Halkın adayları için destek kampanyası: #ElVerKardeşim!

HDP milletvekili adayları ve TİP Kurucu Meclis üyeleri Erkan Baş ve Barış Atay’ın seçim çalışmalarına destek çağrısında bulunuldu.

İleri Haber

24 Haziran parlamento seçimlerinde HDP’den milletvekili adayı olan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Kurucu Meclis üyeleri Erkan Baş ve sanatçı Barış Atay’ın seçim çalışmaları için destek çağrısında bulunuldu.

HDP listelerinden Hatay’dan milletvekili adayı olan TİP üyesi sanatçı Barış Atay ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Erkan Baş için yapılan #ElVerKardeşim başlıklı destek kampanyası için şu çağrıda bulunuldu:

“Eşit, özgür, adalet ve kardeşlik içinde yaşayacağımız, laik ve devrimci bir cumhuriyet için yürüttüğümüz mücadele yaşamsal önemde bir süreçten geçiyor. 24 Haziran seçimlerine hazırlandığımız bu günlerde işçi ve emekçi halkı, yani bizleri temsil eden ve edecek olan arkadaşlarımız Erkan Baş ve Barış Atay, seçim kampanyalarını sadece bizlerden gelen destekle sürdürüyorlar. Az çok demeden, imkanlarımızın elverdiği ölçüde sunacağımız her destek, ülkemizin bu karanlıktan çıkış yoluna bir ışık daha tutacak.

Gel kardeşim, bu mücadeleye sen de destek ol!

Karanlığın üzerine yürüyen arkadaşlarımıza sen de #ElVerKardeşim!”

Çağrıda, seçim çalışmasına katkıda bulunmak isteyenler için TİP’in Ziraat Bankası hesap numarası paylaşıldı.