Hakan Çelik görevden alındı

Hakan Çelik görevden alındı

CNN Türk Ankara Temsilcisi Hakan Çelik görevden alındı.

Doğan Medya’nın Demirören Grubu’na satışı tamamlanırken CNN Türk Ankara Temsilcisi Hakan Çelik'in görevden alındı. Çelik'in yerine kanalın Ankara Haber Müdürü Dicle Canova'nın getirildi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik, "CNN Türk'teki yayınlara yoğunlaşmak ve yeni projelerde görev almak üzere Doğan TV (CNN Türk-Kanal D) Ankara Temsilciliği'ni arkadaşlarıma devrediyorum. Demirören Grubu'ndaki çalışmalarıma Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk'te programcı/yayıncı olarak devam edeceğim" dedi.

HAKAN ÇELİK KİMDİR?

10 Eylül 1969’da Beyoğlu’nda doğdu. 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu.

Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde Avrupa Birliği’nin Siyasi Yapısı, İletişim Fakültesi'nde ise Radyo Televizyon Sinema bölümünde Bilim Kurgu Sineması üzerine yüksek lisans programlarına devam etti.

1988’de Günaydın Gazetesi’nde yazmaya başlayan Çelik, radyoculuğa 1990'ların başında İskoçya’daki Glasgow BBC’de staj yaparak adımını attı. Aynı dönemde The Herald gazetesinde kısa bir süre çalıştı. 

2010- 2011 yayın döneminde TRT Ankara Radyosu’nda "Haber - Yorum" programını hazırlayıp sundu. 

Çelik, CNN TÜRK’te “Parametre” programına hafta içi her gün 09.00-10.00 arasında yorumcu olarak katılıyor. Ayrıca cumartesi ve pazar sabahları 10.00’da ekrana gelen “Hafta Sonu” programını sunuyor. 

 

DAHA FAZLA