Haber Nöbeti'nde ikinci ekip görevi devralıyor

"Gerçeğin peşindeyiz meslektaşlarımızın yanındayız" sloganı ile Haber Nöbeti'ne başlayan gazetecilerin ikinci ekibi, yarın Diyarbakır'da nöbeti devralacak.

"Gerçeğin peşindeyiz meslektaşlarımızın yanındayız" sloganı ile Haber Nöbeti'ne başlayan gazetecilerin ikinci ekibi, yarın Diyarbakır'da nöbeti devralacak. Yeni ekipte, gazeteciler Pınar Öğünç, Yetvart Danzikyan, Mesut Bayram, Tuğba Tekerek, Fehim Işık, Zeynep Yüncüler, Elif Akgül ve Fatih Polat yer alıyor.

Haber Nöbeti Koordinasyon Grubu'nun "Gerçeğe ve mesleğimize sadece dayanışmayla sahip çıkabiliriz. Canı pahasına haber yapan meslektaşlarımızla dayanışmaya gidiyoruz" çağrısına yanıt veren gazeteciler, çatışmalı bölgelere giderek baskı altında gazetecilik yapan meslektaşlarına dayanışmak için Haber Nöbeti'ne devam ediyor. İlk ekibin ardından ikinci ekip de 9 Şubat Salı günü Diyarbakır'da nöbeti devralacak.

İkinci ekipte, Cumhuriyet'ten Pınar Öğünç, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yetvart Danzikyan, Sol Haber Portalı'ndan Mesut Bayram, Serbest Gazetesi Tuğba Tekerek, gazeteci-yazar Fehim Işık, BirGün Gazetesi'nden Zeynep Yüncüler, Bianet'ten Elif Akgül ve ile Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat yer alıyor. Salı günü nöbeti devralacak ikinci ekip, bölgede gazetecilerle haber takip edip, gazetecilerin yaşadıklarını yazacaklar. Haber Nöbeti'ni tutan gazetecilerin yazdıkları, https://habernobetim.wordpress.com/ sayfasından da kamuoyuna duyurulacak.