Günlerdir aranan çocuk öldürülmüş halde bulundu

Günlerdir aranan çocuk öldürülmüş halde bulundu

Günlerdir aranan Eylül'ün katledildiği ortaya çıktı.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde 7 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın katledildiği ortaya çıktı.

Uzunbeyli Mahallesi'nde 22 Haziran'da kaybolan Eylül yapılan arama çalışmalarında Yüzükbaşı Mahallesi yakınlarında bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulundu.  

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Açıklama yapmak için Polatlı’ya gelen Ankara Valisi Ercan Topaca "Teknik incelemeler henüz yapılmadı. “ dedi. Vali, tutuklu bulunan kişinin Eylül’ün kaybolduğu gün bu aracı ile orada görünmesi üzerine verilen ifade doğrultusunda oraya yöneldiklerini aktardı.

Vali soruşturmanın devam ettiğini ve  tutuklu bulunan U.K’ya yardım edenlerin olup olmadığının da açığa çıkartılacağını ekleyerek “Gömülen alandaki elektrik direğini de zanlı kendisi dikmiş, o toprağın yumuşak olduğunu da biliyor. Görenlerin şüphelenmeyeceğini tahmin ederek oraya götürüldüğü düşünülüyor. “ dedi.

TUTUKLANAN ŞAHIS ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILMIŞ

Eylül’ün kaybolmasından sonra başlatılan soruşturmada ailenin köydeki komşuları U.K. ve annesi N.K.’nin ifadeleri alınmış, ifadesinde çelişkili bilgiler veren U.K. gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

U. K.’nin olaydan bir gün önce köyde yaşayan eşi ve çocuklarını Polatlı’ya götürdüğü belirtilirken, Eylül’ün kaybolduğu gün köylülerle yapılan arama çalışmalarına katıldığı öğrenildi.

DAHA FAZLA