Genç kadın 9. kattan düşerek hayatını kaybetti, dairedeki kişi taksiye binip kaçtı!

Genç kadın 9. kattan düşerek hayatını kaybetti, dairedeki kişi taksiye binip kaçtı!

İstanbul'da 18 yaşındaki genç kadın 14 katlı rezidansın 9. katından aşağı düşerek hayatını kaybederken; kadının düştüğü daireyi kiralayan şahsın olaydan sonra taksiye binip kaçtığı ortaya çıktı.

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesindeki İnönü Mahallesi'nde 18 yaşındaki Ebru Erdem, 14 katlı bir rezidansın 9. katından, binanın zemin katındaki marketin balkonuna düşerek hayatını kaybetti. Erdem'in düştüğü dairede bulunan S.T. isimli şahıs, Erdem'in hayatını kaybettiğini fark edince olay yerinden kaçtı.

Önceki gece yaşanan olayda, rezidansta çalışan özel güvenlik, polisi arayarak 1. kat balkonuna düşen genç bir kadın olduğunu bildirdi. Yapılan ihbarın ardından polis ve sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Üzerinde kimlik çıkmayan genç kadının cesedi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

'TAKSİ ÇEVİRDİ VE KAÇTI'

Genç kadının 9. kattaki 97 numaralı daireden düştüğü tespit edilirken; cesedi bulan özel güvenlik, "Gece saat 01.00 gibi 97 numaralı daireyi kiralayan kişi yanımıza gelerek, 'Camdan atladığını gördüm' dedi ve bizi kadının düştüğü balkona götürdü. Kadının öldüğünü fark ettik. Yanımıza gelerek olayı söyleyen kişi kadının öldüğünü fark edince hemen site dışına çıkarak taksi çevirdi ve kaçtı" dedi.

KAMERALAR ARIZALI ÇIKTI

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre cinayet şüphesi üzerine Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri de devreye girdi. Sitenin güvenlik kameralarının arızalı olduğu belirlendi. Evde yapılan aramada da kadının kimliğine ulaşılamadı.

Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan genç kadının kimliğinin 18 yaşındaki Ebru Erdem olduğu belirlendi. Erdem'in vücudunda kesici, delici ya da ateşli silah izi bulunmazken, vücudunda düşmeye bağlı yaralar olduğu tespit edildi. Ebru Erdem'in babası da Adli Tıp Kurumu'na gelerek kızını teşhis etti.

'KORKTUĞUM İÇİN KAÇTIM' DEDİ

Polis, Ebru Erdem'in düştüğü dairede olduğunu belirlediği 21 yaşındaki S.T.'yi ararken, S.T. avukatı ile birlikte sabah polise teslim oldu. S.T.'nin ifadesinde, "Ben banyodaydım. Çıktığımda pervazda oturuyordu. Kendisini boşluğa bıraktı. Ben bir şey yapmadım. Korktuğum için kaçtım" dediği öne sürüldü.

Ebru Erdem'in ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından kesinlik kazanacağı belirtilirken, soruşturmanın sürdüğü bildirdi.

DAHA FAZLA