Gaziantep'te iş cinayeti!

Gaziantep'te iş cinayeti!

Gaziantep’te Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasının çatısından düşen bir işçi hayatını kaybetti, bir işçi de ağır yaralandı.

Gaziantep Başpınar Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasının kentte etkili olan yağıştan sonra çatıdan sızan yağmur suyunu engellemek için çatıya çıkan 2 işçi çatının panellerinin kırılması sonucu yere düştü. Olay yerinde bir işçinin hayatını kaybettiği bir işçinin de yaralandığı belirtildi.

İLKHA'dan İbrahim Koçyiğit'in haberine göre, olay sabah saatlerinde Başpınar 3’üncü Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi.

Tekstil fabrikasında çalışan Orhan Kurtoğlu ile Salih Küçükacar, fabrikanın çatısından sızan yağmuru engellemek için çatıya çıktılar. Çatıyı tamire çıkan Kurtoğlu ile iş arkadaşı Küçükacar, çatıdaki panellerin kırılması sonucu makinelerin üzerine düştü.

Fabrikada çalışan işçilerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Orhan Kurtoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirlerken, Salih Küçükacar'ın yaralandığı bildirildi.  Yaralı Küçükacar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına aldı.