'Game of Thrones olabilecek en iyi finalle son buluyor'

'Game of Thrones olabilecek en iyi finalle son buluyor'

Game of Thrones’ta Jaime Lannister’a hayat veren Nikolaj Coster-Waldau, dizinin final sezonuyla ilgili konuştu.

Dizi tarihinin en çok takip edilen dizilerinden Game of Thrones’un Jaime Lannister karakterini oynayan Nikolaj Coster-Waldau dizinin final sezonuyla ilgili konuştu.
Filmlovers’ın haberine göre Variety’e verdiği bir röpartajda final sezonuna dair konuşan Danimarkalı oyuncu kendi adına çekimlerin sona erdiğini duyurdu. 

2019 yılında seyirci karşısına çıkması beklenen 8.ve son sezon hakkında konuşan Waldau; tüm sezonlar boyuncu ana hikâye ile şaşırtıcı yan hikâyelerin iyi bir dengede götürüldüğünü söylerken Shireen’in yakıldığı sahne ve Robin Arryn’in 7 yaşında bile annesinin memesinden süt içiyor olduğunu gösteren sahnelerin her bakımdan zorlayıcı olduğunu belirtti.

‘HİKAYEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE SONLANDIRIYORUZ’

Öte yandan Game of Thrones’un final sahnesinde Jaime Lannister’ın yer almadığına dair ufak bir ipucu veren oyuncu, final sezonuyla ilgili olarak şöyle konuştu:
 “D.B. Weiss ve David Benioff (dizinin yaratıcıları) hikayemizi olabilecek en iyi şekilde sonlandırıyor. Bu sezon için her zamankinden daha fazla çalıştık. 8. sezonun 6 bölümü için daha önce iki sezon çekmeye harcadığımız sürenin neredeyse iki katını harcadık. Hiçbir masraftan kaçınılmadı. Varımızı yoğumuzu ortaya koyduk.”
 

DAHA FAZLA