Erdoğan'ın 'asparagas' dediği şehir hastanelerinde neler oldu?

Erdoğan'ın 'asparagas' dediği şehir hastanelerinde neler oldu?

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Şehir hastanelerimizi kötülemek için kurgu, asparagas haberlerden bile medet umdular" dediği şehir hastanelerinde olan grev ve yolsuzlukları okurlarımız için derledik.

İleri Haber

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beyoğlu Camikebir'de katıldığı Tersane İstanbul Temel Atma Töreni'nde şehir hastanelerinde binlerce işçinin greve çıkmasına ve hastanelerde yapılan yolsuzluklara 'asparagas' dedi. 

Erdoğan'ın "Şehir hastanelerimizi kötülemek için kurgu, asparagas haberlerden bile medet umdular. Sadece yatırımlarda değil, hak ve özgürlükleri genişletme konusunda da benzer bir tavır sergilediler" dediği şehir hastanelerinde yapılan binlerce işçilik grevleri ve ortaya çıkarılan yolsuzlukları okurlarımız için derledik.

22 ŞUBAT 2019 - ÜCRETİ ÖDENMEYEN İŞÇİLER ÇATIYA ÇIKTI

Kocaeli'de Gama-Türkerler ortaklığının yüklenicisi olduğu Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında alt taşeronların alacakları ve onlara bağlı olarak çalışan 4 işçi, ücretleri uzun süredir süredir ödenmediği için çatıya çıktı.

29 OCAK 2019 - BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ'NDE HAKLARINI İSTEYEN İŞÇİLER GÖZALTINA ALINDI

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi işçileri, haklarını istedikleri için gözaltına alınmalarının ardından sebepsiz yere nezarethanede tutuldu ve ardından da tazminatsız şekilde işten çıkarıldı.

21 OCAK 2019 - BAŞAKŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ İNŞAATINDA ÇALIŞAN 4 BİN İŞÇİ EYLEMDE

Başakşehir Şehir Hastanesi şantiyesinde çalışan yaklaşık 4000 işçi iş bırakarak eyleme geçti. Eyleme geçme sebeplerinin kötü yemekler ve yetersiz barınma koşulları olduğunu söyleyen işçilerin koşullarında iyileştirme olunca eylem sona erdirildi.

17 HAZİRAN 2018 - ŞEHİR HASTANELERİNDEKİ USULSÜZLÜĞÜ ORTAYA ÇIKARAN DENETMEN GÖREVDEN ALINDI

Sayıştay, şehir hastanelerinde yapılan onlarca usulsüzlük bulgusu tespit etti. Usülsüzlükleri tespit eden heyetin başkanı görevden alındı.

2 MAYIS 2016 - MANİSA'DAKİ ŞEHİR HASTANESİ İNŞAATINDA 3 İŞÇİ GÖÇÜK ALTINDA KALDI

Manisa'da şehir hastanesi inşaatında göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 3 işçi 1 saatlik çalışmanın ardından çıkarıldı.