Erdoğan'dan vatandaşların sorunlarına çözüm: Fırın, buzdolabı, çamaşır makinası

Erdoğan'dan vatandaşların sorunlarına çözüm: Fırın, buzdolabı, çamaşır makinası

 Vatandaşların eleştirilerini canlı yayında dinleyip, cevap veren Erdoğan "Bu söylediklerinin gerçeklik payı yok. 15 sene önce evlerde fırın bile yoktu" ifadelerini kullandı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Mehmet’in Gezegeni Seçim Özel” programına katıldı. Programın sunucusu Erdoğan'a vatandaşların şikayetlerini dinletti.

Vatandaşlar Erdoğan’a “Annemi hastaneye götürdüğümde dört ay sonraya randevu veriyorlar. OHAL’de seçim olur mu? Esnaf olarak, ham maddeyi çok pahalıya alıyoruz. Bir sürü mağaza kapandı. Ben bir engelliyim, sınavlarda yüksek puan almama rağmen yerleşemiyorum. Benim çocuğum 4 sene TEOG’a hazırlandı, TEOG’u kaldırdılar” şeklinde eleştirilerini yöneltti.

Erdoğan ise vatandaşların bu sorunlarına ilginç bir yanıt verdi. Erdoğan, "Bu söyledikleri şeylerin maalesef üzülerek söylüyorum yani aslı astarı yok. Bir defa ciddi manada bir inceleme yaparak bunları söylemiyorlar. Bundan dolayı da ben kendilerine tabii teessüf ediyorum. Bakın Türkiye'de 15 sene önce acaba evlerde biz fırın bulabiliyor muyduk? Acaba evlerde buzdolabı, çamaşır makinası bulabiliyor muyduk?" diye yanıt verdi.