Erdoğan'dan 23 milyon haneye mektup

Erdoğan'dan 23 milyon haneye mektup

Çevre ve yaşam düşmanı politikalarıyla iktidar olduğu dönem boyunca ülkenin doğal zenginliklerini talan eden AKP’den devlet olanaklarıyla ‘göstermelik’ bir ağaçlandırma hamlesi geliyor.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 21 Mart Dünya Ormancılık Günü vesilesiyle bakanlığın temin ettiği ağaç tohumlarının AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubuyla birlikte 23 milyon haneye gönderileceğini duyurdu.

Mektupların PTT tarafından ulaştırılacağını kaydeden Eroğlu, zarfın içinde yer alan broşürlerde vatandaşların taleplerini, tavsiyelerini, tenkitlerini ulaştırabilecekleri iletişim bilgilerinin olduğunu da sözlerine ekledi.

[ih2]

AKP’nin 16 yıldır yürüttüğü talan politikası ortadayken, Erdoğan’ın ağaçlandırmaya çok önem verdiğini söyleyen Eroğlu, bakan olduğu ilk gün Erdoğan tarafından dünya çapında ağaçlandırma yapmakla görevlendirildiğini iddia etti

İLERİ HATIRLATIYOR

Erdoğan için Marmaris'in Okluk Koyu'nda yapımına başlanan yazlık sarayın yol genişletme çalışmasında 40 bine yakın çam ve sığla ağacı kesildi.

Ağaç katliamını protesto eden yurttaşlara ise jandarma tarafından saldırı gerçekleşti.

DAHA FAZLA