Erdoğan: Hedeflerimize ulaşmada sıkıntılar var

Erdoğan: Hedeflerimize ulaşmada sıkıntılar var

AKP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, hedeflerine ulaşmada sıkıntılar yaşandığını dile getirdiği konuşmasında "Projelerimizde aksaklıklar yaşanmıyor mu, yaşanıyor" dedi.

AKP'li cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin bu haftaki Meclis Genel Kurulu'nda gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Yerel seçimlerle ilgili konuşan Erdoğan, partisinin aday tanıtımlarında bizzat yer alacağını söyleyerek, "Bu hafta sonu Samsun ve Ordu önümüzdeki hafta sonu da Erzurum, Gaziantep, Antalya adayları açıklanacak" dedi.

'SIKINTILAR YOK MU ELBETTE VAR'

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

- 2023 hedeflerine doğru adım adım yürümeyi sürdürüyoruz. Sıkıntılar yok mu elbette var. Programlarımızda projelerimizde aksaklıklar yaşanmıyor mu, yaşanıyor.

- Kendisi veya istediği biri aday olamadı diye partiye tavır alan biri hiçbir zaman Ak Partili zaten olamamış demektir. Bunların hepsini de günü geldiğinde değerlendirmek için kenara koyuyoruz. Davasının gidecek gönül erleriyle yol yürüdük şimdiye kadar, aynı şekilde devam edeceğiz. Hizmet yarışında bayrağın  ne zaman hangi görevde kime verileceği nasip işidir.

'HEPSİNDEN ÖNCE ALLAHIMIZ VAR'

- Onların yalanları, iftiraları, çarpıtmaları varsa, bizim de icraatlarımız, projelerimiz, hedeflerimiz, gayretimiz hepsinden önce Allahımız var.

'TRUMP'IN MESAJLARI BENİ VE ARKADAŞLARIMI ÜZDÜ'

- Trump'ın sosyal medya hesabından verilen mesajlar beni ve arkadaşlarımı üzdü. Kendisiyle bu meseleyi telefonda konuştuk. Gayet müspet bir konuşma oldu. Kendisi askerlerin çekilme kararını bir kez daha teyit etti. Tarafımızdan oluşturulacak güvenli bölge kendisi tarafından da ifade edildi

- Trump'la tarihi öneme sahip anlayış birliğine vardığımıza inanıyorum.