Derbide kalp krizi geçiren Fenerbahçeli Koray için tören

Derbide kalp krizi geçiren Fenerbahçeli Koray için tören

Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçında tribündeyken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Koray Şener için cenaze töreni düzenlendi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç "Bu sezon her maça Koray Şener'i anarak çıkacağız" dedi.

Geçtiğimiz akşam, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçında tribündeyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, Kocaeli Üniversitesi öğrencisi ve ÜNİFEB üyesi Koray Şener bugün toprağa verildi.

Şener için Fenerbahçe Ülker Stadı’nda düzenlenen törene Şener ailesinin fertleri ve yakınlarının yanı sıra; Başkan Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Profesyonel Futbol Takımının teknik heyet ve oyuncuları ve çok sayıda taraftar katıldı.

Törende konuşan Koray Şener’in ağabeyi Eray Şener  “Korayım canım kardeşim, 22 yılına 250’den fazla okunmuş kitap sığdıran efendi kardeşim. Karıncayı inceltmekten korkan, yufka yürekli kardeşim. Gecesini gündüzünü Fenerbahçe’siyle yaşayan sarı-lacivert kardeşim. Annesinin canı, babasının miniği, ağabeylerinin ‘Kori’si, her şeyi. Bugün burada aşık olduğu renklerle, mabedinden seni son yolculuğuna uğurluyoruz. Bugün tüm renkler senin için bir arada. Bu zor günümüzde bizleri hiç yalnız bırakmayan Fenerbahçe ailesine, bizlere destek olmak için arayan ve mesaj atan herkese, tüm Türkiye’ye teşekkür ederiz” dedi.

Derbi sırasında Koray'ın ölüm haberini alan Fenerbahçeli taraflar stadı terk etmişlerdi.

DAHA FAZLA