Cübbeli: Damadımın şirketiyle alakam yok

Cübbeli: Damadımın şirketiyle alakam yok

Geçtiğimiz gün Galatasaray'ın 22. şampiyonluğunun kutlama organizasyonunun Cübbeli Ahmet'in damadı tarafından düzenleneceği ortaya çıkmıştı.

Galatasaray'ın 22. şampiyonluğunu kazanmasının ardından, şampiyonluk kutlamaları organizasyonunun Cübbeli Ahmet'in damadına verileceği açıklanmıştı.

'PARAYA BAKARIM' 

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise “Geçen seneki kutlamayı eski basketbolcumuz Selim Demir'in şirketi 900 bin TL'ye yaptı. Bu sene de 1 milyon 550 bin TL + KDV istediler. Bunun üzerine ihale yaptık. İki şirket teklif verdi. En iyi teklif de 2.5 milyon TL ile o şirketten (Adstation) geldi. Organizasyonu ücretsiz yapacaklar, bize de 2.5 milyon TL ödeyecekler. Şimdi işi yapan şirkete versek Galatasaraylı ve Atatürkçü olacaktık, kulüp para kazanınca hain mi olduk? Ben kulübe giren paraya bakarım.”

Olayı ortaya çıkaran Sözcü gazetesi yazarı Can Ataklı, Cübbeli Ahmet'in kendisini aradığını yazdı.

Can Ataklı’nın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

“Hiç aklıma gelmezdi, Cüppeli Ahmet Hoca'nın arayacağı ve konuşacağımız.

Konuyu hemen anlamışsınızdır.

Perşembe günü bu köşede yayımlanan yazımla ilgili tabii ki.

O yazımda Galatasaray'ın şampiyonluk kutlama törenlerinin organizasyonunu Cüppeli Ahmet Hoca'nın damadının şirketinin aldığını yazmıştım.

Cüppeli Ahmet Hoca “Vallahi de billahi de” dedi “Damadımın şirketiyle ne bir ilgim var ne de aldığı işlere bir katkım.”

Kızının üç yıl önce evlendiğini ancak bu süre içinde damadının hiçbir işine karışmadığını söyleyen Cüppeli Ahmet Hoca, “Onlar daha önce de Galatasaray'ın organizasyon işlerini almışlar zaten, başka takımların da işlerini görmüşler” dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun seçilmesinden sonra henüz mazbata verilmemişken damadının bir belediye işi aldığını da söyleyen Cüppeli Ahmet Hoca, “Vallahi onu da medyadan öğrendim. Belediye ile tek kuruşluk işim yok, hatta laf aramızda gitsem, benim normal bir işimi hallederler mi onu bile bilmiyorum” diye konuştu.

Cüppeli Ahmet Hoca'ya “Adınız çok ünlü. Bu nedenle siz ve yakınlarınızla ilgili bir şey olduğunda doğal olarak haber oluyor. Bu belki de kaçınılmaz” dedim.

Cevaben, “Evet bunu kaçınılmaz olarak yaşıyoruz. Ama doğru olmayan iddialar karşısında çok zora giriyoruz. Sabahtan bu yana sosyal medya üzerinden nasıl saldırı altındayız biliyor musunuz?” karşılığını verdi.”

DAHA FAZLA