Cem Adrian'dan 'O Ses Türkiye' eleştirisi

Cem Adrian, TV 8’de yayınlanan Acun Ilıcalı’nın “O Ses Türkiye” programındaki jüri üyelerine “İnsanların umutlarını sömürüp reytinglerinizi gözyaşlarıyla besliyorsunuz. O koltuklarda utanmazca oturup para kazanıyorsunuz” şeklinde tepki gösterdi.

TV 8’de yapımcılığını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen Acun Ilıcalı'nın yaptığı 'O Ses Türkiye' şarkı yarışmasına sanatçı Cem Adrian sosyal paylaşım sitesi İnstagram hesabından sert eleştirilerde bulundu. Şarkıcı Hadise, Murat Boz, 17 Aralık yolsuzluk operasyonlarının kilit ismi Rıza Sarraf’ın eşi Ebru Gündeş’in ve Athena grubundan Gökhan ve Hakan’ın jüri üyesi olduğu yarışmayı eleştiren Adrian İnstagram hesabından paylaştığı yazıda, O Ses Türkiye yapımcısı Acun Ilıcalı ve jürinin yarışmacıların umutlarını ve hayallerini sömürüp reyting yaparak kazanç elde ettiklerini vurguladı.

"BU KOKUŞMUŞ SİSTEMLE İŞİM YOK"

Adrian, “Hayatımın hiçbir döneminde medya yalakası olmadım ve olmayacağım. Kariyerimin yapı taşında medya yok. İşlerini ciddiye alıp yapan, küçük bir azınlık kalan arkadaşları tenzih ederek söylüyorum ki: Bu kokuşmuş sistemle işim yok” ifadelerini kullandı. 

Cem Adrian'dan O Ses Türkiye mesajı O koltuklarda utanmazca oturuyorsunuz (2)

DAHA FAZLA