Beşiktaş Arsenal deplasmanında

Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında Beşiktaş, bugün Arsenal'e konuk olacak. İki takım arasındaki mücadeleyi Alves Garcia yönetecek.

(İleri - Spor) Şampiyonlar ligi 3. ön elemede Feyenoord’u saf dışı bırakan siyah-beyazlı ekip, İngiltere'nin güçlü ekiplerinden Arsenal'ı da geçerek gruplara kalmaya çalışacak. Sahasındaki ilk maçta rakibiyle 0-0 berabere kalan Beşiktaş, bugün deplasmanda gollü beraberlik veya galibiyet aldığı takdirde adını gruplara yazdıracak. 21.45'te başlayacak mücadele Smart Spor'da yayımlanacak.

Arsenal ile Beşiktaş arasındaki maçı, Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Alves Garcia yönetecek. Garcia'nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Miranda ve Paulo Alexandre Santos Soares yapacak. Antonio Manuel Albino Godinho'nun dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Hugo Filipe Ferreira C. Moreira Miguel ve Joao Carlos Santos Capela olacak.

Beşiktaş'ta Arsenal ile yapılan ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Atiba Hutchinson, rövanş mücadelesinde takımındaki yerini alabilecek.

Arsenal'da ise ilk mücadelede kırmızı kart gören Aaron Ramsey, bu akşam oynanacak maçta forma giyemeyecek.

DAHA FAZLA