Bağdat Caddesi'nde üniversite öğrencisine tecavüz

İstanbul’un en kalabalık yerlerinden biri olan Bağdat Caddesi'nde kimliği belirsiz saldırgan, bıçakla tehdit ettiği üniversiteli genç kıza bir apartmanın arka bahçesinde tecavüz etti.

İstanbul Bağdat Caddesi'nde üniversite öğrencisi genç kadına bir apartmanın arka bahçesinde tecavüz edildi.

Habertürk'ten Sedef Şenkal ve Eray Erollu'nun haberine göre, üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.F.B., sahilyolunda dolmuştan inip evine doğru yürümeye başladığında peşine kimliği belirsiz bir kişi takıldı. E.F.B. evinin sokağına girdiği sırada saldırgan harekete geçti. 

Haberde saldırganın genç kızı ağzını kapatarak ve sürükleyerek bir apartmanın arka bahçesine götürdüğü ve burada bıçak tehdidiyle tecavüz ettiği belirtiliyor. Saldırganın genç kızın çantasındaki 65 TL ile cep telefonunu da aldığı habere yansıyan bilgiler arasında.

Ailesi tarafından hemen karakola götürülen E.F.B., ifadesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Soruşturma başlatan savcılık, genç kızdan alınan sperm örneklerinin ‘Moleküler Genetik İnceleme’ye alınması talimatını verdi. İstanbul polisi de E.F.B.’nin tarifine göre esmer ve siyah kısa saçlı tecavüzcünün yakalanması için alarma geçti.

DAHA FAZLA