Amedspor'un peşini bırakmıyorlar

Amedspor'un peşini bırakmıyorlar

Amedspor, daha önce hiç görülmemiş bir şekilde, İçişleri Bakanlığı tarafından incelemeye alındı.

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen müfettişlerin incelemeleri sonucunda kulübe kayyum atanacağı yönündeki iddiaları Kulüp Başkanı Nurullah Edemen doğruladı.

Bir futbol kulübünün İçişleri Bakanlığı tarafından incelenmesinin görülmemiş bir şey olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yaptırımlarıyla peşini bırakmadığı Amedspor, bu kez İçişleri Bakanlığı tarafından incelemeye alındı. Bakanlık tarafından gönderilen 3 müfettiş, kulüpte inceleme başlattı. Müfettişlerin incelemelerini, bir süredir Diyarbakır Valiliği Dernekler Masası’nda sürdürdüğü öğrenildi. Kulüp yöneticilerine ise bugüne kadar herhangi bir bilgi verilmediği bilgisine ulaşıldı.

Amedspor Başkanı Nurullah Edemen, müfettiş incelemesini ve kayyum atanması ihtimaline yönelik iddiaları doğruladı.

‘SADECE BİR DENETİM DEĞİL'

Bakanlık tarafından gönderilen 3 müfettişin kendilerinden, yönetim kurulu defterlerini, finansman tabloları ve kulübün gelir-giderlerinin giriş ve çıkışlarını istediğini aktaran Edemen, istenen tüm evrakları teslim ettiklerini söyledi. Tüm işlemlerinin resmi ve kayıtlı olduğunun belirten Edemen, İçişleri Bakanlığı tarafından futbol kulüplerinin incelenmeye alınmasının görülmemiş bir şey olduğuna dikkat çekti.

Edemen, “Bunun sadece bir denetim olduğunu düşünmüyoruz. Sürecin önümüze ne getireceğini bilmiyoruz. Ancak her şey olabilir” dedi. (MA)

DAHA FAZLA