AKP’liler AKP’yi protesto etti

AKP’liler AKP’yi protesto etti

Harran'da AKP'nin mevcut belediye başkanını tekrar aday göstermeyeceğini öğrenen AKP'liler, AKP'yi protesto etti

Urfa’da genel ve yerel seçimlerde AKP’ye en çok oyun çıktığı ilçe olan Harran’da, mevcut belediye başkanı yerine başka bir ismin aday yapılmak istendiği öğrenen partililer Şanlıurfa İl Binası önünde eylem yaptı.

Sözcü’den Mehmet Serbes’in haberine göre Urfa kamuoyunda, son günlerde, Harran ilçesinde AKP’nin aday çıkarmayacağı, mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz yerine akrabası olan MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz’un oğlu Mahmut Özyavuz’un aday gösterileceği konuşuluyordu. Ancak bu söylentiler AKP seçmenlerini ayağa kaldırdı.

'MHP'Yİ DESTEKLERSEK HERKES BİZE GÜLER'

Harran ilçesinden yaklaşık 300 araçlık konvoyla Şanlıurfa ‘daki İl Binasına gelen AKP’liler, mevcut başkanı yeniden aday olarak istediklerini belirterek slogan attı. “Cumhurbaşkanımız Harran’a sahip çıkın”, “Reisimiz; Ak oyların lideri Harran’ın sesini duyun” şeklinde sloganların yer aldığı pankartlar taşıdı.

AKP’liler “Yanlış hesap Reis’ten döner. Harran’da rekor kıran AK Parti yerine MHP neden desteklensin? Burada AK Parti olarak yüzde 98 oy aldık. Şimdi aday çıkartmayıp başka bir partinin adayını desteklersek herkes bize güler. Mevcut başkan yeniden aday yapılmalı” dediler.