AKP’li vekil elini sıkmayan gence saldırdı!

AKP’li vekil elini sıkmayan gence saldırdı!

AKP’li milletvekili Özçelik, elini sıkmak istemeyen CHP’li gencin boğazını sıktı. Gelen tepkiler üzerine özür dilemek zorunda kaldı.

Seçim günü yaklaştıkça AKP'lilerin muhalefete yönelik saldırganlığı büyüyor.

AKP'li milletvekili Bayram Özçelik, elini sıkmayan bir gence saldırdı.

AKP Burdur Milletvekili ve birinci sıra adayı Özçelik, seçim çalışması yaptığı Kışla Caddesi´nde saat 16.30 sıralarında CHP il başkanlığı binasına da girdi. Binadakilerle tokalaşan Bayram Özçelik, Ergün Erdem adlı CHP´li bir gençle tartıştı. Yaşanan tartışma sırasında Bayram Özçelik, Erdem’in boğazını sıktı. Çevredekilerin araya girmesinin ardından Bayram Özçelik ve beraberindekiler il binasından ayrıldı.

ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA KALDI

Bayram Özçelik

Konudan haberdar olan Vali Hasan Şıldak, AKP Milletvekili Bayram Özçelik, CHP Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı CHP´li Ali Orkun Ercengiz, AKP İl Başkanı Volkan Mengi ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut´u valiliğe davet etti. Burada yapılan görüşme sonrası Bayram Özçelik, yaşanan olay dolayısıyla üzgün olduğunu belirtti. Daha sonra CHP il başkanlığına giden Bayram Özçelik, tartıştığı Ergün Erdem’den de özür diledi.

ÖZÇELİK: ‘FETÖ´CÜ BİRİNİN ELİNİ SIKMAM’ DEDİ

Milletvekili Bayram Özçelik saldırısını ise şu sözlerle savundu: “Bu gence elimi uzattım. `FETÖ´cü birinin elini sıkmam´ dedikten sonra `Terörist ve FETÖ´cüler CHP´ye giremez´ diye bağırdı. Bu olaylar yaşandı. Daha sonra valilikte toplantı yapıldı. Valilikteki toplantıda CHP il başkanı `Özür dileyin´ dedi. Daha sonra partiye gidip gençten özür diledim.”

‘TEKRARLANIRSA EN SERT ŞEKİLDE CEVAP VERİRİZ’

Olayla ilgili yazılı açıklama yapan CHP İl Başkanı İzzet Akbulut ise, ülkenin ve şehrin içinden geçtiği huzursuz dönemlerde gerek ilde siyasi ortamın gerilmemesi, gerekse siyasi efendiliğin öncüsü konumunda bir parti oldukları için özrü kabul ettiklerini belirterek şöyle devam etti:

“Ancak buradan tüm kamuoyuna ve özellikle iktidar partisi mensuplarına diyorum ki, bu partinin fertleri 12 Mart zindanlarında, 12 Eylül zindanlarında `eyvallah´ dememiş, hiçbir baskı ve zulme boyun eğmemiş insanlardır. O yüzdendir ki bu tarz şeyler bizlere boyun eğdiremez. Ve yine tüm kamuoyuna ve iktidar partisi fertlerine diyorum ki sahadaki aldığınız tepkilerden dolayı bozulan moralinizi, bozulan sinirlerinizi 7´den 77´ye herhangi bir CHP´liye bir kez daha yansıtacak olursanız, en sert şekilde cevap vereceğimizi bildiririz.” (DHA)