Adana Demirspor: Sneijder gelemedi

Adana Demirspor: Sneijder gelemedi

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, bir dönem Galatasaray forması da giyen dünyaca ünlü futbolcu Wesley Sneijder transferinin olumsuz sonuçlandığını açıkladı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Hollandalı ünlü futbolcu Wesley Sneijder'in, kulüp forması giymeye sıcak baktığını belirterek, "Ancak Katar Kulübü'nde sponsorluk sözleşmelerinden dolayı Sneijder´in kulübümüze transferi gerçekleşmedi. Bazı yayın organlarında yer alan 'maliyeti yüzünden gerçekleşmedi' gibisinden gerekçelerden dolayı değil. Sponsorluk sözleşmesindeki maddelerden ötürü oyuncunun transferi olumlu sonuçlanmamıştır" dedi.

'SNEIJDER'E TEŞEKKÜR EDERİM'

Wesley Sneijder'a futbol yaşantısında başarılar dileyen Başkan Sancak, "Kim bilir bir gün başka baharda aramıza katılır. Sneijder'a görüşmelerimizdeki sıcak yaklaşımlarından dolayı teşekkürlerimi sunup, karakterli ve onurlu kişiliği için de kendisine ayrıca teşekkür ederim. Transfer döneminde görüşmelerimiz sürerken, Adana Demirspor´a yakışır bir 10 numara transferi gerçekleştireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

DAHA FAZLA